Varaa aika Osta lahjakortti

Tervetuloa!

Huolehdimme sinusta ja hiuksistasi modernissa salongissamme Pietarsaaren ehdottomassa keskustassa. Meiltä löydät suurimman osan ammattimaisesta hiustenhoidosta.

Trendikäs, klassisen tyylikäs, rento, nuori tai vanha, -Tunne itsesi aina lämpimästi tervetulleeksi meille!

Marula Hair Salon indoors

Palvelut

Tyylilläsi haluat näyttää kuka olet. Meille on tärkeää sinun sisäinen että ulkoinen olemuksesi. Meidän palveluksessamme otamme huomioon kasvojen muodon, elämätyylin ja henkilökohtaisen tyylin.

Hinnasto
Marula Hair Salon

Leikkaus

Haluamme auttaa sinua löytämään tyylisi ja sitten huolehtia siitä. Luomme yhdessä kanssasi tyylin ja muodon, joka sopii sinulle ja toiveillesi. Annamme sinulle hoito-ohjeita ja muotoiluvinkkejä siitä, miten voit hoitaa hiuksiasi kotona parhaalla mahdollisella tavalla.

Värjäys

Yksinkertainen väri tai trendikäs balayage - hiusten värjäys on monimutkainen prosessi, jossa haluamme auttaa sinua! On myös otettava huomioon luonnollinen pigmenttisi, hiusten laatu ja mahdolliset aiemmat hoidot. Teemme aina perusteellisen konsultaation kanssasi ja analysoimme hiuksesi ennen värikäsittelyn aloittamista. Meille on tärkeää, että voit tuntea olosi turvalliseksi koko hoidon ajan.

Marula Hair Spa

Hetki jokapäiväistä ylellisyyttä, koska juuri sinä olet sen arvoinen, tai mukava yllätys kokemuksen muodossa haluamallesi henkilölle! Marula Hair Spa sopii kaikille!

Räätälöimme tuotteet sen mukaan, mitä hiuksesi ja päänahkasi juuri nyt tarvitsevat.

Hoito koostuu Kérastase-hiuskylvystä, päänahan hoidosta, pituuksista ja toppeista, erikoispitkä päähieronta, föönaus ja hiusten muotoilu.

Styling & make up

Teemme hiusten muotoilua ja meikkauksia juhlatilaisuuksiin ja häihin. Morsiussetti kestää yleensä 1,5-3 tuntia toiveistasi riippuen. Haluaisimme mielellään tavata samalla viikolla kuin häät on suunniteltu, jotta voimme suunnitella hiustyyliäsi morsiamena.

Morsiussetit, meikkaukset ja juhlakampaukset varattavissa vain puhelimitse.

Silmäripset ja kulmakarvat

Hyvin muotoillut ja värilliset kulmakarvat ja ripset antavat ylimääräisen noston ja kehystävät kasvot.

Kulmien ja ripsien väritys sekä kulmakarvojen poiminta pinseteillä voidaan valita joko yksilöllisinä hoitoina tai lisäpalveluksi muihin hoitoihin.

Hiustenpidennykset

Lisää pituutta, paksuutta tai raitoja - Teemme yhteistyötä Hairtalkin kanssa, joka antaa meille loputtomat mahdollisuudet luoda unelmiesi hiukset!

Hairtalkin ainutlaatuinen ja lempeä teippijärjestelmä, korkealaatuiset hiukset ja aikaa säästävä lisäystapa tekevät tuotteesta lyömättömän. Ilmeinen valinta sinulle, joka haluat valita lempeän vaihtoehdon, kun teet hiustenpidennystä!

Ota yhteyttä konsultointiin!

Lahjakortti

Hemmottele jotakuta, josta pidät! Marula-lahjakortit ovat aina arvostettu lahja, joka sopii kaikille. Lahjakorttia voidaan käyttää kaikkiin hoitoihimme tai ylellisiin hiustuotteihimme. Päätät itse lahjakortin summan, jonka voit ostaa joko fyysisesti kaupastamme tai verkkokaupastamme.

HUOM,

peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa, jotta vältyt peruutusveloituksesta joka on hiustenleikkauksesta 20€ ja väri- tai muista teknisistä hoidoista 60€! Peruutukset hyväksytään vain puheluna, EI tekstiviestinä!

Me ja luova tiimimme

Marula Hair Salon oli aiemmin nimeltään Anki's Hair Studio. Kampaamo on toiminut vuodesta 1985 samassa paikassa Pietarsaaren keskustassa osoitteessa Kauppiaankatu 18.

Marula Hair Salon
Marula Hair Salon Team

Luova tiimimme koostuu kuudesta omistautuneesta ja ammattitaitoisesta kampaajasta, jotka huolehtivat sinusta parhaalla tavalla. Olemme kaikki eri-ikäisiä ja yhdessä meillä on monen vuoden kokemus parturi-kampaaja-alalta. Yhdessä olemme inspiroituneita ja opimme toisiltamme.

Työskentelemme jatkuvasti kampaamoalan uusimpien trendien ja teknologioiden parissa ja olemme jatkuvasti ajan tasalla alan koulutuksesta. Tiimiin kuuluu myös sertifioituja väriasiantuntijoita, jotka ovat käyneet Lóréal Professionalin ainutlaatuisen Color Specialist -koulutuksen Lóréal Academy:ssa Tukholmassa.

Marula Hair Salon

Visiomme on luoda yhdessä meille ja asiakkaillemme luova tila, jossa jokainen tuntee olonsa kotoisaksi. Asiakkaana meillä olet aina keskellä ja haluamme tarjota sinulle turvallisen ja miellyttävän kokemuksen vierailusi aikana!

Team Marula koostuu:

Linnea

Koulutettu kampaaja 2016. Sertifioitu väriasiantuntija Lóréal Academy Stockholm 2021.

Linnean erikoisalueet: Klassiset hiustenleikkaukset, raidat- ja raitatekniikat, värjäykset aidonvärisissä väreissä, kampaukset. Valokuvaus ja sosiaalinen media.

Sofia H.

Kampaajaopiskelija ja ekokampauksen opiskelija.

Sofia on lettien ja boheemien kampausten asiantuntija. Kaikenlaiset värit ovat hänen intohimonsa, kaikkea kirjavista "hulluista väreistä" erilaisiin letteihin.

Annika "anki"

Valmistunut parturi-kampaaja 1982. Salongin Kérastase -lähettiläs. Perusti Anki & Pias Hårstudion vuonna 1985, josta tuli myöhemmin Anki's Hårstudio.

Anki pitää kaikenlaisista värihaasteista, värikorjauksista, harmaista hiusväreistä ja raidoista.

Johanna

Koulutettu kampaaja vuonna 2018. Sertifioitu väriasiantuntija Lóréal Academy Stockholm 2021.

Johannan erikoisalueet: Balayage-värjäystekniikat ja raitatekniikat, pitkien hiusten värjäys ja meikkaukset. Konsultointi. Sosiaalinen media.

Sofia B "fia"

Kampaaja vuodesta 2000. Estenomi ja maskeeraaja.

Fia tykkää leikata veitsellä, rock -tyyli, lived -in, mutta se on monimuotoisuus joka ilahduttaa.

Isabella "bella"

Parturi-kampaaja 2008. Kosmetologi 2004.

Bellan erikoisalueet: Leikkaukset ja raitatekniikat. Hän on myös hieman erityisen intohimoinen pidennyksiin ja Hairtalkiin.

Tuotteet

Haluamme tarjota vain parhaita hiustenhoitotuotteita. Siksi valitsemmekin korkealaatuisia tuotteita työssämme kuten Lórèal Professionel, Kérastase ja Redken.

Käytämme maailmankuulun ghd:n korkealaatuisia muotoilutyökaluja, joille olemme myös jälleenmyyjiä.